Vloerafwerkingen gietvloer

Naast wandafwerkingen is Held Stukadoors ook gespecialiseerd in vloerafwerkingen. U kunt een beroep op ons doen als u een gietvloer wilt laten leggen. Een gietvloer heeft veel voordelen. Niet alleen is het een hele strakke afwerking, ook is de vloer zeer onderhoudsvriendelijk. Door te kiezen voor een gietvloer, kiest u voor exclusiviteit. De gietvloer is tevens slechts een paar millimeter dik. Dat betekent dat u de vloer in bepaalde gevallen ook over een andere vloer kunt plaatsen, bijvoorbeeld als u aan het renoveren bent. De gietvloer is eveneens waterdicht, dus ook te plaatsen in de badkamer. Bovendien is elke gietvloer uniek.
Microcement
Een microcement gietvloer staat bekend om de hardheid van de vloer. Door te kiezen voor een microcement gietvloer krijgt u een robuuste uitstraling in uw woning. Uw vloer ziet eruit als een betonnen vloer die we op verschillende manieren kunnen bewerken. Denkt u aan verzuren, kleuren of vegen. Op die manier kan een microcement gietvloer zowel geplaatst worden in een modern als een klassiek interieur.
Beal Mortex
Een Mortex gietvloer kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. Net als bij de betonlook krijgt u met Beal Mortex een authentieke uitstraling in uw interieur. Beal Mortex is waterdicht en daarom wordt dit materiaal veel gebruikt in badkamers en keukens, zowel als vloer-, wandafwerking en aanrechtbladen.
Betonlook
Kiest u voor de betonlook vloer, dan kiest u voor een eigentijds interieur. Stukadoorsbedrijf Held kan uw betonlook vloer in verschillende kleuren gieten. Naast de betonlook heeft u een kleurenwaaier aan mogelijkheden. U kunt met een gietvloer de uniformiteit doortrekken in het hele huis omdat naast de gietvloer, u de betonlook ook kunt wand- en plafondafwerking kunt laten plaatsen.
Offerte aanvragen
Interesse in de diensten?
Prijzen berekenen
homecrossmenu