Wand & plafondafwerkingen

U kunt voor verschillende wand- en plafondafwerking terecht bij Stukadoorsbedrijf Held. Hieronder een greep uit onze basisafwerkingen
Raapwerk
Wordt met name gedaan als uw muren erg scheef zijn of veel oneffenheden bevatten. Na raapwerk te hebben uitgevoerd zijn uw muren weer vlak.
Lijstwerk
Lijstwerk wordt al eeuwen lang gebruik om zowel het interieur als exterieur van gebouwen te verfraaien. Het zorgt voor een luxe en exclusieve uitstraling en geeft uw huis een eigen stijl.
Spuitwerk
Spack spuitwerk is een decoratieve wand- en plafondafwerking met korrelstructuur voor zowel renovatie als nieuwbouw.
Offerte aanvragen

Wand & vloerafwerkingen exclusief

Naast onze basisafwerkingen kunt u ook voor exclusieve wand- en plafondafwerkingen bij ons terecht. Denkt u aan de volgende
Beton Ciré
Beton Ciré zorgt voor strakke en gladde afgewerkte wanden en vloeren. Het is een waterdichte afwerking van uw wanden, vloeren en meubels, zoals tafels, keukenblad en meubels. Beton Ciré wordt ook wel Betonlook genoemd. Het geeft een industrieel effect aan uw woonruimte en past uitstekend in een moderne woning.
Airless verfspuiten
Met deze techniek krijgt u zeer strakke en egale wanden en plafonds. Strepen en banen behoren tot het verleden. Bovendien kunnen wij sneller werken door middel van airless verfspuiten dan met rollers en kwasten.
Sierlijsten & Ornamenten
Sierlijsten en ornamenten kunnen elk huis compleet maken, ongeacht het bouwjaar of de stijl van uw interieur. In een handomdraai verfraait u een woning met gipswerk in alle mogelijke soorten en maten.
Offerte aanvragen

Stucwerk buiten

Als we buiten stucwerk moeten uitvoeren, dan zijn er in de regel twee mogelijkheden.
Isolatie
Wanneer een woning niet goed geïsoleerd is, kunnen wij de isolatiewaarde verhogen. Dat doen we door platen op de gevel te bevestigen. Een isolatiewaarde van 1,5 tot 7,5 centimeter is goed te behalen. Afhankelijk van uw gevel is een dikkere beplating ook mogelijk. Na het verdikken van de buitengevel, werken wij deze af met een hele fijne laag spachtelputz of stukadoren we de gevel glad (afgewerkt met latex). Dat is afhankelijk van uw wensen.
Renovatie
Wanneer het gaat om een oude woning waarvan de metselstenen heel erg beschadigd zijn, werken we deze af met een hele fijne structuur of helemaal glad en strak . De wand kan in elke kleur gelatext worden
Offerte aanvragen
hello world!
Interesse in de diensten?
Prijzen berekenen
homecrossmenu