Menu

Wandafwerking

U kunt voor verschillende wand- en plafondafwerking terecht bij Stukadoorsbedrijf Held. Hieronder een greep uit onze basisafwerkingen:

  • Raapwerk: wordt met name gedaan als uw muren erg scheef zijn of veel oneffenheden bevatten. Na raapwerk te hebben uitgevoerd zijn uw muren weer vlak.
  • Lijstwerk: het aanbrengen van versieringen. Zo geeft u uw woning een unieke uitstraling mee.
  • Spuitwerk: het afwerken van uw wand met een egale kleur.

Naast onze basisafwerkingen kunt u ook voor exclusieve wand- en plafondafwerkingen bij ons terecht. Denkt u aan de volgende:

  • Beton Ciré: zeer populair tegenwoordig. Beton Ciré zorgt voor strakke en gladde afgewerkte wanden en vloeren. Bovendien is het een waterdichte afwerking van uw wanden, vloeren en meubels, zoals tafels / het tafelblad van uw keuken of badkamermeubels. Beton Ciré staat ook wel bekend onder de naam betonlook. Het geeft een industrieel effect mee aan uw woonruimte en past dus uitstekend in een moderne woning met metalen of houten meubels.
  • Sierlijsten & ornamenten van gips: deze zien we vaak terug in bijvoorbeeld statige herenhuizen. Het maakt het plafond helemaal af.
  • Airless verfspuiten: met deze techniek krijgt u zeer strakke en egale wanden en plafonds. Strepen en banen behoren tot het verleden. Bovendien kunnen wij sneller werken door middel van airless verfspuiten dan met rollers en kwasten.

Stucwerk buiten

Als we buiten stucwerk moeten uitvoeren, dan zijn er in de regel twee mogelijkheden.

  1. Renovatie: wanneer het gaat om een oude woning waarvan de metselstenen heel erg beschadigd zijn, werken we deze af met een hele fijne structuur. De wand kan in elke kleur gelatext worden.
  2. Isolatie: wanneer een woning niet goed geïsoleerd is, kunnen wij de isolatiewaarde verhogen. Dat doen we door platen op de gevel te bevestigen. Een isolatiewaarde van 1,5 tot 7,5 centimeter is goed te behalen. Afhankelijk van uw gevel is een dikkere beplating ook mogelijk. Na het verdikken van de buitengevel, werken wij deze af met een hele fijne laag spachtelputz of stukadoren we de gevel glad (afgewerkt met latex). Dat is afhankelijk van uw wensen.