Winnaar Stucmasters 2017
De laatste trends en ontwikkelingen
Echte vakmensen

Werkwijze

Voordat wij een offerte uitbrengen, maken we graag een afspraak bij u thuis om de situatie te bekijken. We kunnen u daarbij goed adviseren over de beste keuzes voor uw situatie met betrekking tot materiaal. We nemen graag voorbeelden mee van onze recente projecten, zodat u ziet wat er allemaal mogelijk is. De voorbeelden die u ziet, maken wij waar. Als u een voorkeur heeft voor een bepaalde afwerking, dan staan wij garant voor het eindresultaat.

U ontvangt binnen drie dagen een offerte op maat van ons. Gaat u akkoord, dan spreken we af wanneer wij de werkzaamheden komen uitvoeren. We bereiden alles goed voor, door alles netjes af te plakken zodat we efficiënt en secuur kunnen werken. We kunnen snel duidelijk maken hoe lang het werk duurt. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Waarom Stukadoorsbedrijf Held?

U kunt voor nagenoeg elke wand- en vloerafwerking bij ons terecht. Naast nieuwbouw- en renovatieprojecten worden wij ook ingezet bij verbouwingen. Afhankelijk van de omvang van uw klus werken wij samen met een betrouwbaar en ervaren team. Teams van 10 man sterk zijn geen uitzondering.

Voor elke klus

Inzetbaar voor grote en kleine klussen, ongeacht uw woonstijl. Of dat nu klassiek, modern of industrieel is.

Echte vakmensen

U kunt vertrouwen en bouwen op onze jarenlange ervaring in het vak.

Helder advies

Held Stukadoors kan u helder en begrijpelijk uitleg en advies geven welke materialen en afwerking het beste passen bij uw situatie.

Efficiënt werken

We werken secuur en netjes; u merkt nauwelijks dat wij aanwezig zijn.

Grote flexibiliteit

Heeft u een spoedklus (bijvoorbeeld door uitval van een andere stukadoor), dan staan wij ook graag tot uw dienst. In overleg kunnen wij ook op zaterdag ingeschakeld worden.

Duidelijke tijdsplanning

Het hele werk verloopt netjes van begin tot einde. Communicatie staat bij ons voorop. We kunnen snel duidelijk maken hoe lang het werk duurt, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Specialisatie

Wij blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Tevens specialiseren we ons in nieuwe en opkomende trends met betrekking tot wand- en vloerafwerking.